Rust en ruimte.
Dit zijn de twee opvallende kenmerken van onze minicamping, speciaal voor volwassenen.
Op ons terrein van 15.000 m2 hebben wij voor maximaal 5 plekken totaal ca. 6.000 m2 gereserveerd voor onze gasten om hun caravan, camper of tent te plaatsen. Wij hebben bewust gekozen om geen vaste staanplaatsen te maken, zodat u de vrijheid heeft om zelf uw plek te bepalen.
De camping is voorzien van alle benodigdheden voor een prettig verblijf, zoals douche, toilet, watertappunt, elektra en Wifi, dus zonder toeters en bellen. Daarnaast hebben wij een huiskamer voor onze gasten met TV , boeken en spelletjes.
Een zwembad is er niet, temeer daar er in ons dorp een biologisch zwemmeer is, het eerste in Frankrijk, met gratis toegang.

Geen eigen caravan of tent en bent u op zoek naar een huurcaravan of tent?
Wij bieden de perfecte oplossing om toch van de rust op onze camping te kunnen genieten .Zie onze website www.camplibre.nl.
U kunt bij ons gratis gebruik maken van WiFi.

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
Op het terrein hebben wij een cabane (abri) gebouwd met daarvoor een plek voor een kampvuur. Voor het kampvuur ligt er een stapel takken die u mag gebruiken. Wij vragen u wel om vooraf even met ons te overleggen.
U kunt bij ons fietsen huren.
Verder bieden wij (in overleg)aan;
Uitgebreid ontbijt geserveerd onder de veranda of in de ganstehuiskamer.
Gebruik wasmachine en gebruik droogtrommel.
Gebruik keuken, kook- en eetgerei, afwasmiddelen. Zie hiervoor onze website www.masse-libre.eu

De omgeving
De omgeving is landelijk, licht heuvelachtig, nabij bossen en heel rustig.
Er is een overvloed aan flora en fauna te vinden, wandelend of per fiets als je er oog voor hebt.
Volgens kenners die bij ons logeerden in één van onze kamers, een eldorado voor vogelliefhebbers.
We zitten op korte afstand van diverse mooie grote steden als Louhans met zijn 157 arcaden en zeer bekende markt op maandagmorgen met alles wat men op een markt wenst tot zelfs allerlei soorten dieren. Châlon sur Saône met prachtige binnenstad en vele gezellige terrasjes, Dôle met prachtige architectuur en niet te vergeten de wijnstad Beaune met zijn beroemde L’Hotel Dieu uit de 17e eeuw.
Voor cultuurliefhebbers de vele musea zoals het poppenmuseum en fietsmuseum in St. Usuge e.v.a. de karakteristieke kerken, wijndomeinen, te veel om op te noemen.
Ook zitten we op een half uurtje rijden van de Jura met z’n prachtige watervallen, vergezichten, wandelroutes, meren enz.
Waterliefhebbers kunnen een cruise van een dag maken en 5 sluizen passeren en ook vissers kunnen hier hun hart ophalen op de Doubs of vissen op karpers in een speciaal vismeer.
U ziet er is voor elk wat wils en hebt U daar allemaal geen zin in dan blijft U heerlijk voor de tent of caravan genieten van het mooie weer, de rust en de ruimte en de vele vogels die U door hun gezang welkom heten.