Camping au Bord de l Ourthe
Op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, midden in​ de prachtige natuur ligt camping Au Bord de l’Ourthe, in het plaatsje Rivage, aan de rivier de Ourthe.

Op een half uurtje rijden van Maastricht ligt deze rustige minicamping welke zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. De camping is autoluw en er is voor iedere auto een parkeerplaats aan het begin van de camping.

In 2012 geheel gerenoveerde minicamping met 30 Mobile Homes, diverse Familie Huurtenten (Karsten Tunneltent type 3600), 2-persoons Glamping Nordiskhuurtenten, 8 CoCo Sweet Glamping accommodaties welke u via deze website kunt huren. Verder nog een aantal kampeerplekken aan het water om uw eigen tent, vouwwagen of caravan te plaatsen. Bij de receptie (achter het zwembad in het beachhouse) zullen onze medewerkers u hartelijk welkom heten en zij zullen uw accommodatie of campingplek aanwijzen.
Er is een verwarmd zwembad met ligbedden, diverse speeltuintjes, airtrampoline, levensgroot schaakspel, tafeltennis, Darts, Beachhouse aan het zwembad met ligbedden met Nederlandse televisie, verkoop drankjes en snacks, nieuw sanitairgebouw met gratis warme douches, een kinderkabine en warm tapwater, wasmachine en wasdroger.
Vanaf de camping worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een Kanotocht over de rivier, Boogschieten, Outdoorsteppen, ATB-tochten, GPS- of fotospeurtochten, Outdoorsteppen, Speleologie, een bezoek aan de Grotten van Comblain-au-Pont of beleef een spannende dag in onze steengroeve Carriënta waar het grootste uitdagendste challenge-parcours in de Benelux ligt. (www.carrienta.com) Deze oude mijn, alleen te betreden door een tunnel van 400 meter, is geheel omgebouwd tot een waar klim- en klauterparadijs. Onze ervaren en zeer professionele instructeurs staan garant voor een goede begeleiding en veilig materiaal.

Op deze camping kan iedereen genieten. Terwijl ons Nederlandstalige team een afwisselend kinderanimatie programma biedt aan de jeugd, waar dagelijks leuke activiteiten worden gedaan, zoals knutselen, muziekbingo, fakkeltocht of een kinderdisco, kunnen de ouders even op hun zelf zijn en bijvoorbeeld genieten van een goed boek of een wandeling door de omgeving maken.
Op 2 minuten loopafstand ligt een bakkerswinkel met de eerste levensbehoeften en op 15 minuten loopafstand vindt u een Spar Supermarkt.Voor wie niet zelf wil koken zijn er in de directe omgeving diverse gezellige restaurantjes met terrasjes zoals een Pizzeria en een Grieks restaurant. Iets verderop ligt het plaatsje Aywaille waar leuke shops en restaurantjes te vinden zijn.
Eeuwenlang hebben de twee rivieren -de Ourthe en de Amblève- hun sporen achter gelaten door valleien en prachtige uitzichten te vormen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door deze prachtige omgeving! Beleef een onvergetelijke wandeling en volg spelenderwijs de bergrivier in de vallei van de Ninglingspo waar u via bruggetjes en bospaden van prachtige uitzichtpunten kunt genieten.

Niet ver van Rivage liggende de bekende grotten van Remouchamps, het kuuroord Spa, de Hoge Venen, Plopsaland en het Safaripark Monde Sauvage. Ga per trein naar de boeiende stad Luik met haar beroemde zondagochtendmarkt.

Kom met uw eigen kampeermiddel of reserveer een kompleet ingerichte huurtent/Mobile Home, een luxe Familie Glamping Huurtent (Karsten Tunneltent), een 2-persoons Glamping Huurtent (Nordisk tent) of de Glamping CoCo Sweet.
De CoCo Sweet, de Glamping Familie Tunneltent en de 2-persoons Nordisk Huurtent zijn nieuwe accommodaties met een luxe uitstraling en comfortabele bedden, een comfortabel 2-persoonsbankje, relaxstoel(en) en een houten veranda. Dit is genieten van het kamperen maar dan op een stijlvolle “Glamping” manier op een groene, rustieke camping gelegen aan de rivier en tussen de bossen van de Ardennen waar volop outdooractiviteiten worden aangeboden. Dit is genieten van uw welverdiende vakantie, midweek of weekendje weg.