“Casa Tartufo”; Sinds juni 2007 het landgoed van Ben en Sabine Stroo, ligt bij het oude Romeinse stadje Sassoferrato in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee.

Het hele bos is officieel truffel gebied. Een gedeelte hiervan is gereserveerd voor 6 camping plaatsen die voorzien zijn van schaduw. Dit gedeelte is waar u verblijft als u besluit om te komen kamperen. Wij bieden “als 1 van de weinigen in deze omgeving” plaatsen aan die ook geschikt zijn voor caravans en campers.

Onze camping is vergelijkbaar met een boerencamping, kamperen bij de boer, ecocamping, natuurcamping of kleine camping maar daarnaast is het een locatie wat een prachtig panoramisch vergezicht heeft, waar u kunt relaxen en kunt genieten van rust, ruimte en stilte.

Het sanitair-gebouw (op ongeveer 20 meter afstand) is voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels en 2 afwasbakken. Verder is in deze ruimte ook een wasmachine aanwezig. Ieder kampeerplaats is voorzien van electriciteit.