Kamperen op een heuvel tussen graanvelden, bosrijke valleien en heuvels. Onze kleine gezellige familiecamping is een paradijs voor kinderen van 0 – 14 jaar.
Onze dieren, het klimparcours en de puzzeltocht in ons bos, het zwembad, het riviertje onder aan de doodlopende weg, de pingpong tafel, het zwembad en s‘avonds het kampvuur zorgen er voor dat kinderen zich geen moment vervelen op Le Clapas. En voor de ouders zijn er: een prachtig uitzicht, ’s morgens vers brood, ’s avonds als je wilt een dagschotel, frites of pizza’s, gratis wifi, gezellige dorpjes met markten en brocante, en natuurlijk ook dat gezellige kampvuur.
Kom je met eigen tent of caravan, dan zijn er 9 autovrije plaatsen. Wil je liever iets huren dan kan dat ook. Je kunt kiezen uit 3 verschillende tenten. Marakech, de romantische berbertent uit 1001 nacht of Victoria of Livingstone, de luxe lodgetenten met houten vloer en stromend water. Slaap je liever in een huis? Dan is chalet Sauveterre misschien iets voor je, een knus kleine chalet met een tent ernaast voor de bedden van de kinderen. Voor grotere gezelschappen is de gîte Bellevue geknipt: 4 slaapkamers, 2 badkamers en een mooie ruime huiskamer. Daar kunnen makkelijk 12 personen vakantie in vieren. Kunnen opa en oma ook mee!
Nieuwsgierig geworden? Dan kun je ons bellen of mailen. Maar kijk eerst even op onze site, of lees de meningen van onze gasten op: http://www.zoover.nl/frankrijk/midi-pyrenees/castelmary/le-clapas-gite-en-chalet/camping
Maar wacht niet te lang met reserveren, want zo’n kleine leuke camping…….