Daar waar het Damsterdiep, ’t Westerwijtwerdermaar en de Lustige Maar elkaar ontmoeten, vindt u minicamping De Banjer.
De minicamping ligt op 1 km. van het dorp Ten Boer en is is ongeveer 0,6 hectare groot. Ten Boer is een levendig dorp met winkels, openluchtzwembad, VVVkantoor, kerken en medische hulp. In een straal van 10 km. liggen de stad Groningen, Appingedam en Delfzijl.

De minicamping is gelegen rond een voormalige boerderij. U kunt bij de minicamping vissen en kanoën. Kano- en bootverhuur is mogelijk. De kippen lopen er gewoon los en er zijn nog wat andere dieren. Op de minicamping is een kampvuurplaats waar ’s avonds regelmatig een kampvuur wordt gehouden.

Waar vroeger de koeien stonden, is nu een zaal ingericht met een aantal zitjes, grote open haard, bar, tafeltennistafel, dartbord, voetbaltafel en een videospel waar vrij gebruik van gemaakt kan worden.
Bij de minicamping kunt u eveneens twee trekkershutten voor 7 personen huren.

U kunt er zelf een plaats zoeken. Er zijn een aantal steigers waar gevist kan worden. Op warme zomerdagen kunt u zwemmen in het Damsterdiep. Op de camping lopen de dieren los rond. Op de camping is een kampvuurplaats waar ‘s avonds regelmatig een kampvuur brandt.