De minicamping ligt aan de westrand van de Peel en is ingepast in de reservaatsgebieden van De Biezen en de Grotelse Heide. De Biezen is een beeklandschap met bos, oude blauwgraslanden en enkele akkers.
Het natuurkampeerterrein is 1.5 hectare, heeft zeer ruime plaatsen met veel respect voor uw privacy. De minicamping maakt deel uit van een ‘eco-touristfarm’; Het bedrijf ligt langs de Ecologische Hoofdstructuur. Met paarden en koeien wordt een Landschapsplan en Natuurontwikkelingsplan gerealiseerd. Er zijn meer dan 1000 knotwilgen en vele honderden andere soorten bomen en struiken die o.a. voor struweelvogels een rijke biotoop vormen (incl. o.a. 4 soorten uilen, buizerd en ijsvogel).
Voor kinderen zijn er diverse boerderijdieren, zoals geiten, schapen, konijnen, cavia´s, duiven, kippen, eenden, ganzen, hond, poezen, enzovoort. Deze dieren mogen ze mee verzorgen en voederen. Verder is er de zandberg en bolderkarren.
Vanwege de vele soorten bomen, struiken en planten die er zijn en om de rust en stilte te handhaven en te garanderen is het terrein wel balsportvrij en vliegervrij.
Er is een mogelijkheid van gebruik draadloos internet (wifi).
Te huur zijn kamers met bed & breakfast en stacaravans.De minicamping is aangesloten bij Vrienden van het Platteland, een organisatie van burgers, boeren en tuinders dat zich inzet voor het behoud en het versterken van een aantrekkelijk, leefbaar en vitaal platteland én voor een duurzame land- en tuinbouw als drager van dat platteland.