De minicamping is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarschot aan de rand van het landgoed de Utrecht en natuurreservaat ‘De Flaes’.
Ook ligt de minicamping vlakbij België. In de nabij omgeving liggen diverse natuurgebieden en kleine gezellige dorpjes om te fietsen, wandelen en paard te rijden.Ook voor de visliefhebbers zijn er verschillende mooie visvijvers in de buurt.
De steden Eindhoven, Tilburg, Breda, Antwerpen en ‘s-Hertogenbosch zijn goed bereikbaar.
De Heibloem ligt middenin een recreatief gebied waarin o.a. markten en braderieën, gildedagen en dorpsfeesten gehouden worden. Er zijn o.a. verschillende musea, attractieparken, een safaripark en nog veel meer.
Bij de minicamping staat een aantal paarden in de wei en in de stal.
Verder is er een jeu de boulesbaan, een dartbord, een tafeltennistafel, een bolderkar om met kinderen te gaan wandelen en een weitje met kleine dieren (konijnen, een klein paardje, en kippetjes).
Tevens zijn er een overdekte fietsenstalling, koelkast en een paardenstation waar ruiters en paarden op vakantie kunnen komen.
De Heibloem is ook aangesloten bij de ACSI, NKC,VEKABO, ANWB en het VVV Hilvarenbeek.Tevens hebben we een logeerwagen voor 2 personen te huur.
Gastvrijheid en gemoedelijkheid staat bij ons voorop!