De minicamping bevindt zich tussen Callantsoog en Groote Keeten. Callantsoog is een kustdorp met 6 strandpaviljoens. Elke woensdagavond heeft Callantsoog een dorpsbraderie. De winkels en horeca hebben ruime openingstijden. In de omgeving is ook het natuurgebied het Zwanenwater.
De minicamping maakt deel uit van een Noord-Hollandsche Normaalstelp gebouwd rond 1885. De boerderij is nagenoeg nog in originele staat en tot 20 jaar geleden volop in bedrijf geweest.
Het land om de boerderij is voor 75 % natuurgebied, beheerd door Landschap Noord-Holland en wordt begraast door paarden, koeien, pinken en geiten. Daarnaast wordt het gebruikt door vele wad- en weidevogels als kraamkamer, rust en tankplaats. De andere 25 % is in gebruik als bollenland. Het strand ligt op nog geen 300 m.en is te bereiken via een wandeling langs slootkant, gras en bollenland. Eenmaal op het duin zijn zee, boerderij en minicamping in één blik te vangen. Vanaf de Vinkentoren (200 m.) is de hele omgeving schitterend te overzien.
Het kampeerveld biedt plaats aan 8 kampeermiddelen en in de boomgaard kunnen 2 – 3 kleinere tenten staan.
Overal op het terein is gratis internet ontvangst.Ook zijn aanwezig: een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt, koffiehuis met spelletjes, boeken, magnetron en extra koelruimte.
Te huur zijn een caravan en een 2 persoons zomerhuisje met privé tuin. Het ligt 400 m. van het strand en 200 m. van het dorpsplein van Callantsoog.