De minicamping ligt naast de Kasteelse Bossen (beschermd natuurgebied), incl. o.a. een gratis natuurstrandbad, vismogelijkheden en een dierenweide. Voor de kinderen zijn er in de omgeving diverse attracties, zowel binnen als buiten. In de omgeving van Horst zijn diverse kastelen en ruïnes. Vlaai, asperges en champignons zijn de streek lekkernijen.
De minicamping is zeer geschikt voor rustzoekers en/of jonge gezinnen.
Als u met het openbare vervoer komt, dan is het mogelijk dat de camping-eigenaar u van het station in Horst-Sevenum op komt halen en weer terugbrengt.
Op de minicamping zijn ook aanwezig een kleine recreatieruimte met wasmachine, centrifuge, magnetron, strijkbenodigdheden, ijskast voor trekkers en een kinderbadje. Er is een dierenweide met geiten, kippen en konijnen en er is van 17 juli t/m 18 aug. een recreatieteam aanwezig (ma. t/m vrij.). Alle plaatsen zijn voorzien van 6A en kabeltelevisieaansluiting. Ook is er sinds kort draadloos internet.
Huisdieren zijn toegestaan, indien aangelijnd.
Te huur zijn 2 stacaravans (4/6 pers.), 2 trekkershutten (4 pers.) en 1 toercaravan (4 pers.), allen compleet ingericht.
De minicamping is aangesloten bij de ANWB.