De minicamping ligt in Den Ham en is gelegen in het Regge-Vechtdal in Twente. In Den Ham is een openluchtzwembad, een oudheidskamer en de oude kerktoren uit de 15e eeuw is te bezichtigen.
Gewandeld kan er worden op en rond de Lemelerberg (met o.a. heidevelden en zandverstuivingen) en de Archemerberg. Ook kunnen er uitjes worden ondernomen naar o.a. Ommen (molen, tinmuseum), Hellendoorn (Bakkerij-IJsmuseum, Johanna van Buuren museum en Avonturenpark Hellendoorn) en Holten (natuurmuseum ‘Piet Bos’). Ook mogelijk is het bezoeken van het (motor)zweefvliegveld in Lemelerveld, waar u ook zelf mee kunt vliegen. En natuurlijk is er Ponypark Slagharen, in Slagharen en in Hengelo is er dagattractiepark De Waarbeek.
Op de minicamping zijn ook een recreatieruimte (voor regenachtige dagen) en ‘stekkies’ direct gelegen aan de visrijke Linderbeek.
Daarnaast is er de mogelijkheid kano’s en kayaks te huren (ook in combinatie met: – fietstochten en wandeltochten,- overnachtingen,- barbecuen / maaltijden,- klootschieten, – huifkartochten) en kan er een kijkje op de boerderij worden genomen.
Tevens te huur: een caravan en feestruimte.
De minicamping is aangesloten bij de ANWB.