De minicamping is gelegen op een unieke Krachtplaats in Veelerveen (zuid-oost Groningen). Midden tussen het groen een oase van rust. Op het terrein / de Krachtplaats bevindt zich het spirituele Elohim Centre, waar workshops en persoonlijke sessies gegeven worden (healing, reading, massage, kristalleggingen). Ook is er een prachtige kristalwinkel en zijn er helende (chakra-) tuinen, een vakantiehuis, verhuurcaravans en een B&B / groepsaccomodatie (welke allen te huur zijn).
Het Elohim Centre en de minicamping zijn gelegen in het bos- en beekrijke Westerwolde dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme, en garant staat voor prachtige fiets- en wandelroutes.
In de omgeving van de minicamping zijn o.a.:
– Op 15 km. afstand, in Duitsland, staat een 1000 jarige lindeboom.
– Mineralenkuurbad te Nieuweschans op 30 min. rijden
– Een kloooster in Ter Apel
– Monumentale boerderijen
En verder diverse restaurantjes, een klokkengieterij, vele kleine musea, oude burchten, viswateren en het vestingsstadje Bourtange. Veel is er op fietsafstand bereikbaar zoals een recreatie-zwemmeer, een tropisch zwembad met restaurant en een supermarkt.
De minicamping is gelegen aan een fiets- en vaarroute en heeft een eigen aanlegsteiger. Er zijn behalve fietsen, ook enkele kano`s in de omgeving te huur.