In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal ligt de camping van Landhoeve Zwieseborg. Kleinschalig, maar wel met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien.

De camping is met veel aandacht voor details aangelegd; de ruime kampeerplaatsen bevinden zich in en rond de oude boomgaard van de landhoeve en zijn alle voorzien van water, elektra, cai en wifi.

In het sanitair gebouw bevinden zich naast de (rolstoelvriendelijke) toiletten en douches ook een wasmachine en –droger. Verder is er een overdekt terras voor de campinggasten. De kinderen vermaken zich met de klim- en klautertoestellen, op de kinderboerderij of met de skelters op het erf.

Wat de camping extra bijzonder maakt, is de combinatiemogelijkheid met de zorgfaciliteiten van Landhoeve Zwieseborg. Want ook voor de camping geldt: iedereen is welkom. Heeft één van uw gezinsleden of reisgenoten bijvoorbeeld speciale zorg of verpleging nodig, dan is het mogelijk om behalve een kampeerplek ook een hotelkamer te reserveren, inclusief alle gewenste of benodigde zorg. Zo wordt vakantie genieten voor iedereen: lekker ontspannen zonder zorgen.