De familie Sanders heet u van harte welkom op minicamping `t Vressels Bos te Sint Oedenrode ( Noord-Brabant ).Onze minicamping is gelegen in het hart van de Meierij, een prachtige groene omgeving met volop fiets- en wandelroutes. Het natuurgebied Het Vressels Bos ligt op 400 meter van onze minicamping en is met mooie wandelpaden en mountainbikeroutes vrij toegankelijk.

Sint-Oedenrode heeft een gezellige dorpskern met veel winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Het gehele jaar door worden hier met enige regelmaat leuke activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. In de directe omgeving liggen o.a. recreatieplas Aquabest. Dierenrijk Nuenen, Thermea Son en kinderspeelpaleis Dippie Doe. Of wat dacht u van een dagje winkelen in Son en Breugel, Eindhoven, `s-Herhogenbosch of Helmond ?

De camping bestaat uit 6 ruim opgezette velden met veel groen, hierover zijn de 25 kampeerplaatsen verdeeld. Vanaf juni 2015 zijn er nieuwe sanitaire ruimtes en een nieuwe afwasgelegenheid gerealiseerd. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, een grote speelweide met goal en trampoline, een groot houten speelkasteel met glijbanen en klimmogelijkheden, een zandbak, wip, schommels, wipkippen en er is een minigolf met 18 holes banen. Ook is er een privé-zwembad van 6 x 12m, in de vakantieperiodes is deze ook opengesteld voor onze campinggasten, de openingstijden zullen worden aangegeven door de campingeigenaren. Bij slecht weer komt men samen in de ontmoetingsruimte voor een potje pool-biljard of photo play. Op de minicamping is er gratis Wi-Fi. En natuurlijk niet te vergeten de leuke activiteiten die worden georganiseerd, denk aan knutselen, pannenkoeken bakken, frietfeest, spellen en ponyrijden.

Mocht u zin hebben gekregen om er eens lekker tussenuit te gaan en te genieten van de vele rustieke plekjes in onze omgeving en alles wat onze minicamping u te bieden heeft, dan horen wij dat graag van u.

Graag tot ziens op Vressel !!!!

Familie Sanders.