Minicamping Aldörrum ligt op de grens van Aarle-Rixtel en Bakel in een bosrijke omgeving en biedt een grote variëteit aan historische bezienswaardigheden. Op loopafstand liggen diverse natuurgebieden en het landgoed Stippelberg.
Vlakbij Aldörrum is een manege (mogelijkheid tot stallen van eigen paard), loopt een ruiterroutenetwerk en ligt een 9-holes golfbaan.
Op 6,5 km. afstand ligt recreatieplas Berkendonk, met een gratis toegankelijk natuurbad met verschillende toiletvoorzieningen.
Op de minicamping zijn ook aanwezig een overdekte fietsenstalling, enkele douches met wandbeugels voor extra steun, een centrifuge, internet en een recreatieruimte met verschillende zitjes, een houtkachel en een grote leestafel.
Op de minicamping is het mogelijk om diverse 4 persoons arrangementen en een workshop ‘wijn maken’ te volgen (max. 10 pers.) en kennis te maken met wijnen die door de eigenaren van de minicamping zelf zijn gemaakt.
Te huur op de minicamping zijn een compleet ingerichte gastenkamer voor max. 4 personen en een grote verblijfsruimte (85 m2).
De minicamping hanteert diverse milieumaatregelen en natuurvoorzieningen.
Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd.