De minicamping bevindt zich op een steenworp afstand van het Banjaardstrand aan de ene kant en het watersportparadijs van het Veerse Meer aan de andere kant.
De Five Star Farm is een gemengd bedrijf waar zowel akkerbouw als veeteelt plaatsvindt. Er worden diverse activiteiten aangeboden, waarbij natuur en milieu centraal staan. Er is de mogelijkheid om huifkartochten te maken (met/zonder gids) en er worden kinderfeestjes georganiseerd.
Er zijn een pony en een stierkalf. Zij lopen vaak los op het terrein, zijn zeer tam en worden graag geknuffeld. Af en toe mag er ook op de pony een rondje worden gereden. Bij de minicamping is een overdekte speeltuin en een saloon waar koffie, thee etc. wordt geserveerd.
Er is een pony- en paardenpension aanwezig en het is mogelijk om uw eigen paard of pony mee te nemen. Diverse ruiter- en menroutes zijn aanwezig.
In 2004 heeft de minicamping een bronzen prestatie gehaald via de milieubarometer. Inmiddels is dit keurmerk vervangen door het internationaal bekende Green Key. Dit wordt toegekend aan bedrijven waar bewust wordt omgegaan met het milieu en de natuur.