De minicamping ligt in het vechtdalgebied tussen het landgoed Rechteren (ca. 1250 ha.) en het landgoed Vilsteren (ca. 1000 ha.). De rivier “De Vecht” loopt hier langs.
De minicamping maakt deel uit van een boerderij en bevindt zich zomers aan drie zijden tussen de mais. Op 100 m. afstand ligt een eigen bos met in het midden een grasveldje en een picknicktafel.
Er zijn fietsroutes (verkrijgbaar bij de minicamping) o.a. langs de Vecht en naar de sahara bij Ommen (een grote zandverstuiving). Andere recreatiemogelijkheden in de buurt zijn o.a. Kasteel Rechteren, zweefvliegveld en de gemeenten Dalfsen (6 km.) en Ommen (10 km.).
Op de minicamping zijn ook aanwezig: een fietsenstalling, magnetron, wasdroger, koelkast en vriezer, geitjes en kippen en een trapveldje voor de kinderen.
Een deel van de schuur is verbouwd tot ontspanningsruimte (incl. TV) en een sanitaire ruimte, incl. voorzieningen voor gehandicapten.
Er kan brood worden besteld voor de volgende morgen. Ook aardappelen en groente (na de tijd van het jaar) zijn verkrijgbaar.
Te huur is een 4 persoons ingerichte caravan met voortent.
Huisdieren zijn toegestaan mits in overleg en aangelijnd.