De minicamping ligt 6 km. van het strand en de duinen. Op 4 km. afstand ligt natuurgebied ‘het Noord-Hollands duinreservaat’. Binnen een half uur zijn bereikbaar: De polderdorpen zoals de Rijp en de Schermer en steden als Alkmaar, Hoorn en Haarlem.
Viswater vanaf 1 km. afstand.
De minicamping maakt deel uit van een agrarisch bedrijf en er worden schapen gehouden.
De camping is ruim opgezet en heeft 23 comfort plaatsen met een handig tegelplateau.
Ook aanwezig: recreatieruimte (met een biljart voor volwassenen, een tafeltennistafel (zelf batjes/balletjes meenemen), een voetbalspel, een sjoelbak, darts (zelf darts meenemen), een legotafel, een groot schoolbord en diverse skelters, fietsjes en poppenwagens), centrifuge, magnetron, koel- en vrieskast en de douches hebben wandbeugels.
Naast het kampeerveld is een voetbalveldje, waar ook een klimrek staat en een springmat ligt. Op dat veld is ook een (bron)waterpomp, waar de kinderen mee mogen spelen.
En er zijn geitjes, een paar schapen met hun lammetjes (in mei/juni) en de paarden in het land (De paarden kunnen overigens niet verzorgd of bereden worden!). Ook zijn er op de minicamping 2 tamme konijntjes, waar de kinderen mee mogen knuffelen, aaien, borstelen etc.
In het hoogseizoen wordt er af en toe een barbecue of gezellige avond georganiseerd.
Huisdieren zijn toegestaan in overleg. De camping is minder geschikt voor tenten en is helaas niet geschikt voor tandemassers en campers groter dan 6,5 meter. Overleg anders eerst met ons, als u twijfelt.