De minicamping is gelegen in het midden van Drenthe, vlakbij het centrum van Westerbork (2 km.).Weilanden, akkers, houtwallen, bos en oude dorpjes wisselen elkaar af. De uitgestrekte staatsbossen liggen ook vlakbij. Verder vindt men op korte afstand het Mantingerzand, een uitgestrekt heidegebied.
In Westerbork wordt in de zomer veel georganiseerd, zoals een wekelijkse folkloristische markt en verschillende festivals. Er zijn vele eetgelegenheden, een zwembad en vlakbij Westerbork vindt men het oude museumdorp Orvelte.
In de directe omgeving vindt men o.a. Het Noorder Dierenpark Emmen, Speelstad Oranje, Herinneringscentrum Kamp Westerbork en diverse zwemplassen.
De minicamping maakt deel uit van een kleinschalige boerderij. Er zijn dieren aanwezig waaronder kalfjes, kippen en geiten. Regelmatig mogen de kinderen meehelpen de jonge koeien koeienkoekjes te voeren en de geiten en schapen brokjes te geven.
De minicamping bevindt zich direct achter de boerderij en grenst aan één zijde aan een bos. Aan de andere zijde ligt een weiland met daarachter weer een bos waarin een meertje ligt. Naar achteren toe heeft men vrij uitzicht over de weilanden.
Ook aanwezig is een fietsenstalling.
Honden zijn toegestaan, mits in overleg.