De minicamping ligt aan de rand van Limmen, in het hart van Noord-Holland, vlakbij duinen, polders en het Alkmaardermeer (5 km.). Dit meer is geschikt voor watersportliefhebbers en heeft
Limmen is bekend om zijn bloembollenvelden, de bloemendagen begin mei en de historische bloembollentuin Hortus Bulborum.
Limmen heeft een klein openluchtzwembad, geschikt voor kinderen tot 12 jaar. U kunt in Limmen ook kano´s huren om de omgeving vanaf het water te verkennen. Ook is er in Limmen een kartbaan.
Er zijn diverse badplaatsen in de omgeving: Castricum aan Zee (6 km.), Egmond aan Zee (9 km.), Bergen aan Zee (18 km.) en Wijk aan Zee (18 km.).
Grote openluchtzwembaden zijn er in Heiloo en Uitgeest (5 km.). Overdekte zwembaden zijn er in Castricum (2 km.), Heemskerk (4 km.) en er is een subtropisch zwemparadijs in Egmond aan Zee (9 km.).
De minicamping ligt naast een stolpboerderij waar een veehouderij wordt gerund met melkkoeien, kleinvee, schapen, konijnen, een haflinger pony en een hond. Van de melk wordt de bekende Beemsterkaas gemaakt.
Voor campinggasten is er de gelegenheid kennis te maken met de werkzaamheden op de boerderij en met een beetje geluk kunt u de geboorte van een kalfje meemaken. Kalveren worden het hele jaar door geboren.
Ook aanwezig op de minicamping zijn een voetbalveldje en viswater.