De minicamping ligt in een landelijk, zeer rustige omgeving aan een doodlopende weg, nabij de Duitse grens, op kleine afstand van de Duitse bossen. Grenszicht ligt in het midden van de Dr. Picard route, die ook door Duitsland gaat.
De minicamping is een boerderijcamping met een in bedrijfzijnde boerderij met melkkoeien. Ook is er jongvee, waaronder jonge kalfjes. En er is een kinderboerderij met een hangbuikzwijn, pony’s, geitjes, kippen, konijnen en poezen. Men mag meehelpen met het bedrijf en het verzorgen van de dieren; mee op de tractor, kalfjes de fles geven en kijken naar het melken van de koeien.
Kinderen kunnen gratis pony rijden in de buitenmanege. Ook kunnen zij gratis gebruik maken van de skelters, trampoline, speeltuinen met zandbak, echte speeltractor, kabelbaan en tafeltennistafel. In de mei-, zomer- en herfstvakantie wordt elke woensdag een springkussen opgezet.
Andere activiteiten: Ponyrijlessen voor beginners, spelen/ slapen in het stro, maïsdoolhof (seizoen) en frisbeegolf. Elke woensdag Boerengolfen met BBQ-en (bij goed weer, anders andere dag). En er is viswater op ongeveer 500 m. afstand.
Verhuur van: Kickbikes (grote steppen voor volwassenen), familiefiets (8 persoons skelter), wasmachine en droger.
Verkoop van: Roomijs, verse melk, eieren en zelfgemaakte boter. Elke morgen zijn er vers brood en verschillende ochtendbladen (in het hoogseizoen) verkrijgbaar.
Ook worden op aanvraag kinderfeestjes georganiseerd.