De minicamping ligt aan de rand van natuurgebied “De Maashorst”.
De minicamping is een boerderijcamping met veel extra’s. De sanitaire voorzieningen en de minicamping zijn toegankelijk en geschikt voor lopende, zittende en zelfs liggende gasten. Het terrein is veilig en geheel omheind, de paden zijn geschikt voor rolstoelen en of zelfs bedden en bereiken elk deel van de minicamping.
Heeft u zorg nodig dan kunnen de campingeigenaren deze voor u inhuren.
Behalve kampeerplekken, staan er ook 5 kleurrijke (5 persoons) tenten, volledig ingericht voorzien van eigen douch, toilet en keuken. Prima geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap. Op verzoek kan er een hoog – laag bed of andere hulpmiddelen geplaatst worden.
Tevens worden er zomerkampen georganiseerd voor kinderen/ jong volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die beschikken over een persoonsgebonden budget.
De minicamping bevindt zich op een werkend boerenbedrijf. Er zijn lammetjes, kalfjes, ezeltjes en geitjes. De stallen zijn open voor bezoek. Er is een wijngaard van een hectare. In het seizoen kan dus meegeholpen worden door wie dat wil.
Verder aanwezig: internet, ezelverhuur, wasdroger, terras, ontmoetingsruimte (met kookgelegenheid) en een overdekte zandspeelplaats.
Er zijn verschillende (een- en meerdaagse) ezelwandelingen uitgezet. Daarbij is ook mogelijk: Picknicken in de bossen of een lunch na de wandeling.