* Incl. stroom, douches, hond (in overleg) en toeristenbelasting.
Direct aan het nationaal park Lauwersmeer (500 m.) op de grens van Friesland en Groningen bevindt zich de authentieke Friese kop-hals-romp boerderij van meer dan 200 jaar oud. De minicamping maakt hier deel van uit.
Er zijn diverse authentieke dorpjes in de buurt, zoals Dokkum, Holwerd met zijn 2 km. lange pier in de Waddenzee. Hantumhuizen met een van de eerste Germaanse kerkjes. Andere mogelijkheden in de omgeving: Een dagje wadlopen, een bezoek aan Schiermonnikoog, het zeehondencentrum Pieterburen, Groningen, Leeuwarden, Winsum (kanotochten), Moddergat met de gerestaureerde garnalenfabriek waar o.a. het bezoekerscentrum in zetelt.
Op de minicamping zijn aanwezig: terrassen, boomgaard, kruidentuin en een bloementuin. Ook is er een broodjesservice en in overleg is table d’hote mogelijk. U kunt mee doen met diverse workshops (hooifiguren, koken, bloemschikken) en er zijn mogelijkheden om boog te schieten.
De minicamping is ook geschikt voor gehandicapten en is rolstoelvriendelijk. Te huur zijn gastenverblijven en er is een familiehuis (15-25 pers.) in aanbouw.
Huisdieren zijn toegestaan, mits in overleg.