De minicamping ligt bij het landgoed Nederrijk, aan de rand van Berg en Dal en Groesbeek met heuvelachtige gebieden, bos, akkers en graslanden.
Diverse routes liggen in de buurt van de minicamping, zoals het Pieterpad, Allerdaagse, Vierdaagse enz..Ook veel natuurgebieden zijn in de nabije omgeving, o.a. Natuurreservaat De Bruuk, een moerasgebied met zeldzame planten, (4 km.), Mookerheide en de Millingerwaard.
Verder is er in Groesbeek een overdekt zwembad. Daarnaast zijn in buurt van de minicamping: een golfbaan (op loopafstand), ruiterpaden en maneges.
Ook aanwezig op de minicamping: vloerverwarming in een van de 2 toiletgebouwen, stortbak voor chemisch toilet, 2 aanrechtblokken en wasplaats voor de handwas, diepvries, koelkast, droogtrommel en een recreatieruimte met TV. Buiten is er een dam/schaakveld en een dubbele Jeu de Boule baan.
Voor de kinderen is er behalve ene speeltuin ook een volleybalveldje.
Naast de minicamping is een zoogkoeien- en akkerbouwbedrijf. In het nabije terrein van de minicamping is een weiland met geitjes, kippen, konijnen, ganzen, eenden en een mini pony.
Ook te huur zijn 2 en 4 persoonscaravans.
Huisdieren toegestaan in overleg.