De minicamping ligt op de Veluwe, vlakbij het dorp Otterlo. Otterlo is vooral bekend om het Nationale Park ‘De Hoge Veluwe’ met het Krüller Müller Museum. In de omgeving zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en een schaapskooi. Andere activiteiten in de omgeving zijn o.a.:(overdekte/verwarmde) zwembaden (Ede en Lunteren), Paleis het Loo (Apeldoorn), De Apenheul met Berg en Bos, De Julianatoren en Burgers Zoo (Arnhem).
Vanaf de minicamping heeft u tussen de fruitbomen door een wijds uitzicht over de landerijen van Otterlo. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er diverse winkels op 2 km. afstand.
Tijdens het seizoen kunt u verse vruchten plukken. Ook kunt u relaxen in de originele houtgestookte tuintobbe.
Ook aanwezig/mogelijk: picknicktafels, trampoline, overdekte fietsenstalling, koelkast, recreatiezaal (in hoogseizoen worden er gezellige avonden georganiseerd) en (in hoogseizoen) aquarellessen door ervaren docent. ‘s Morgens is de Telegraaf ter beschikking.
Huisdieren zijn welkom, mits u ze aangelijnd houdt. In het toiletgebouw zijn honden absoluut niet toegestaan.Huisdieren moeten buiten het terrein worden uitgelaten.