Minicamping Noorderzon is een combinatie van een minicamping en een boerencamping met 15 ruime plaatsen en is geschikt voor senioren, fietsers, wandelaars, vogelaars, rust en natuurliefhebbers.

Onze boerderij is niet meer in bedrijf. Wel ligt het terrein rondom in de landerijen, daarom kunt u, net als op een boerderijcamping genieten van de natuur en de agrarische activiteiten om u heen.

Het gebied heet Duurswold en is een mix van oude en nieuwe natuur, een vogeleldorado en leefgebied van kuddes herefords en blaarkoppen. Door het gebied slingert een oude zandrug (Het Gouden Pad, zie ook de pagina omgeving en uitjes) die destijds de veilige verbinding vormde tussen Groningen en Appingedam, nog steeds te zienin het landschap als het groene lint van Slochteren. Duurswold grenst aan het Schildmeer.

Op onze minicamping hebben we een groot veld met 15 ruime kampeerplaatsen. Alle plekken hebben een eigen stroomaansluiting (10 amp.). Per plek is er voldoende ruimte om uw caravan/tent samen met uw eigen auto te plaatsen. Uiteraard bent u met een camper ook welkom. Natuurlijk is er ook gratis WIFI op uw plek.

Het sanitair is modern en schoon. Het gebruik ervan is bij de prijs inbegrepen, want we houden niet van (muntjes)automaten. Voor de dames en heren zijn er ieder twee toiletten, er zijn drie douches en 3 wastafels. Voor de afwas is er een aparte afwasplaats aangelegd. Voor de vakantie was staat een wasmachine en droger tot uw beschikking. Voor toiletpapier, afwasmiddel en waspoeder is gezorgd. Tevens natuurlijk de mogelijkheid voor het ledigen van uw chemisch toilet.

In de weekenden en doordeweeks in overleg, kunnen wij u heerlijke maaltijden aanbieden op de minicamping bij uw eigen tent, camper of caravan, of in één van de trekkershutten, geen afwas, maar wel lekker “thuis” uit eten. Al onze maaltijden worden zoveel mogelijk gemaakt met producten van eigen erf en/of uit de streek. Het is ook mogelijk een ontbijt of lunch te bestellen.

Diverse fiets- en wandelroutes hebben wij voor u beschikbaar. Waaronder het “toeren langs herenboeren”. Een mooie route die u o.a. langs de Fraeylemaborg, Schildmeer, Zuivelboerderij Den Hartogh, Landwinkel Meinardi, De Boerenslak en Boerderijcafé Mausel brengt. Ook is er vollop lectuur aanwezig zodat u rustig op de camping van o.a. het “landleven” kunt genieten.

Er zijn twee jeu de boules banen op de camping aanwezig.

Voor de kinderen is in het bos naast de camping een ruime speeltuin met fietscrosbaan.

Kijk voor de meest recente foto’s op onze facebook pagina! Minicamping Noorderzon