Mini camping “RABBIT”, ligt aan de rand van de bossen met veel heide en vennen.
Heerlijk rustig, ruimtelijk en gastvrij is het bij ons op de camping. Bij mooi weer mag de vuurkorf op het terrein aangemaakt worden. Fiets- en wandelroutes en verdere informatie over musea en activiteiten zijn bij ons aanwezig. Voor kinderen zijn er geen speeltoestellen aanwezig, wel spelmogelijkheden zoals een voetbalspel en gezelschapsspellen. Ligging aan het pelgrimspad en voor de wandelaars is er gratis een fiets beschikbaar om te gaan eten of boodschappen te doen. Ook beschikbaarheid van picknicktafels voor fietsers en wandelaars. Luxe verwarmde sanitaire voorzieningen en gelegenheid voor gratis te wassen op de ouderwetse manier.

De recreatieruimte is verwarmd (koeler bij warm weer). Onze camping heeft 20 plaatsen. Zodat u meestal kunt kiezen voor één plaats en vertrekken en aankomen wanneer u maar wilt.
Wij pauzeren graag tussen 12.00-13.00 uur. Lees even de routebeschrijving op Internet, ook bij gebruik van GPS of routeplanner. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Elke morgen is de krant op de camping aanwezig.
Gratis draadloos internet. Verder hebben we nog een trekkershut en een studio of appartement waar één tot acht personen in overnachten kunnen.
U bent van harte welkom en tot ziens.