De minicamping is gelegen aan de rand van de Veluwe met de bossen van het Kroondomein. Op fietsafstand ligt de IJssel met z’n uiterwaarden.
Op loopafstand van de minicamping bevindt zich vis- en zwemwater, een beautyfarm en een waterskibaan.
De minicamping is gelegen aan een bestaande fietsknooppuntenroute. Knooppunten-routekaarten zijn bij de minicamping verkrijgbaar.
De minicamping maakt deel uit van een boederij dat zich bezig houdt met vooral landbouw en veehouderij.
Op de minicamping zijn o.a. een fietsenstalling met oplaadpunten voor electrische fietsen, jeu de boule-baan, picknicktafels, wasdroger, tafelvoetbalspel, dartbord, skelter, traptrekker en driewielerfietsjes.
Er is een gezelschapsruimte met boeken, spelletjes, fietsroutes, vaste computer met internetaansluiting. Draadloos internet is op de gehele minicamping mogelijk.
Ook aanwezig is een ren met daarin enkele kippen en konijnen en een schapenweitje. Elke avond worden deze dieren gevoerd en wie het leuk vindt, kan mee gaan. Ook is het mogelijk de koeien te voeren/aaien of verder het boerenbedrijf te bekijken.
De ontvangst, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, vindt plaats in de blokhut die als receptie is ingericht.