De minicamping, die in maart 2009 zijn deuren heeft geopend, ligt vlak bij de Veluwe. In de buurt is o.a. paleis ´t Loo in Apeldoorn, het beroemde Kröller Möller Museum en een groot recreatiepark, ‘Bussloo’, waar u kunt zonnen, zwemmen, surfen, vissen, wandelen en duiken. In de omgeving liggen o.a. ook de IJsseldijk, de posbank bij Arnhem en de Holterberg. Ook is een Kastelentocht per fiets in de nabije omgeving mogelijk.
‘t Oegenbos ligt vlakbij het vliegveld Teuge met parachutistencentrum waar kleine vliegtuigen en zweefvliegers opstijgen.

De minicamping is bedoeld voor rustzoekers en kent enige luxe voorzieningen, zoals vloerverwarming in de sanitaire ruimtes, er is extra sanitaire ruimte voor baby’s en gehandicapten. Dit is incl. speciale luxe regen-douche en wc. Van deze ruimte mogen, als er geen invaliden aanwezig zijn, alle gasten gebruik maken. Het fungeert dan ook als een soort “familie”-ruimte. Er is internetmogelijkheid, een jules de boules baan, wasdroger en een koelkast.

Daarnaast is er een theeschenkerij waar ‘s ochtends ook warme broodjes te koop zijn (mogelijk dat deze service nog niet vanaf het begin van het seizoen geboden wordt). Vanaf het terras heeft u uitzicht op de parachutisten die boven uw hoofd in “de wolken” hangen en landen.
Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd (honden).
De minicampingeigenaar is in het bezit van een EHBO-diploma en er is een AED aanwezig.