Op camping Werendijke kan je heerlijk tot rust komen. Grenzend aan de camping en naast de monumentale boerderij ligt een unieke kloostertuin, waar je kan ontspannen in een hangmat en kunt genieten van het prachtige duinzicht. Beleef de geweldige ervaring van een luxe buitendouche met de zon op je gezicht en de wind in je haren! Doe mee met een gratis rondleiding over het akkerbouwbedrijf. Pak de fiets en ga lekker uitwaaien aan zee of strijk neer op een van de vele terrasjes die Zoutelande heeft.

De camping is slechts 5 fiets- of 15 wandelminuten verwijderd van de prachtige en zonnige zuidstranden van het knusse en levendige badplaatsje Zoutelande. De camping is in het bezit van de Gouden Green Key en van de Gouden Zoover Award!

Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen met alle moderne kampeergemakken. Ruime plaatsen, luxe sanitair met zelfs warm water buitendouches, gratis wifi en een recreatieruimte. De bakker komt dagelijks van mei tot oktober. Daarnaast staat er wekelijks een foodtruck op de camping.
De camping, gerund door de zussen Lilian en Stefanie Dingemanse, maakt deel uit van een akkerbouwbedrijf en is gelegen op een monumentale boerderij. Wat Mini Camping Werendijke uniek maakt is de authentieke Kloostertuin, waar u kruiden mag plukken en heerlijk tot rust kunt komen in een van de hangmatten met het uitzicht op de duinen. Regelmatig zijn er rondleidingen over het bedrijf en door de tuin.

Kortom, kom gezellig naar Werendijke. Voor meer informatie kijk op: www.werendijke.nl