De minicamping is gelegen in de polder, grenzend aan de “Slikken van Flakkee”. Het dorp Stellendam, op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee, ligt op ongeveer 1,5 km. afstand. Dit dorp is vooral bekend om zijn visserijhaven en de “Stellendamse garnalen”. Bij de fietsenmaker zijn fietsen te huur. Aan de andere kant van het dorp is een subtropisch zwemparadijs: “Zwemcomplex het Zuiderdiep”.
Het Noordzeestrand Ouddorp (in 2007 verkozen tot beste badplaats van Nederland!!) en het Grevelingenmeer liggen op 7 km. afstand en het Haringvliet ligt slechts 4 km. verwijderd. Rondom dus vele watersportmogelijkheden.
De minicamping maakt deel uit van een melkveehouderij. U kunt op een natuurlijke manier kennis maken met de moderne melkveehouderij, door bv. mee te kijken tijdens het melken en de verschillende seizoenswerkzaamheden.
Er is een weide met wat kleinvee; o.a. hangbuikzwijntjes, ganzen, schapen, konijnen, kalfjes en een geit, die gevoerd en aangehaald mogen en willen worden.
Ook aanwezig: een baby verzorgingsruimte (badje en aankleedkussen). De sanitaire voorzieningen zijn ook ingericht voor invaliden.