* Incl. standplaats, douche/warm water, toeristenbelasting, milieuheffing, onbeperkt ponyrijden, natuurpas (zwemmen, vissen, roeien) en geldt voor 1 t/m 4 personen.
De minicamping ligt in Netterden, vlakbij de Duitse grens. In de omgeving zijn veel mogelijkheden te bezoeken/bezichtigen: het natuurgebied het Montferland (450 ha.), het bos Engbergen met openluchttheater, hertenkamp, kastelen, dierenpark, archeolgisch park, attractiepark, Wunderland Kalkar, poppentheater en (subtropische) zwembaden.
Er worden in de omgeving ook mountainbike-, kano-, boot-, survival- en huifkartochten georganiseerd.
De minicmaping staat bij een monumentale boerderij.
Er zijn kleinvee en pony’s (13) aanwezig. Kinderen kunnen (onbeperkt) gratis ponyrijden en mogen zelf de pony aan- en uitspannen en borstelen.
Bij de minicamping is ook een meer (1 ha.) met zandstrand en lig/zonneweide aanwezig waar gezwommen, gevist en geroeid kan worden.Ook aanwezig: mogelijkheid tot gratis invriezen koelelementen, voetbal/recreatieveld en overdekte ruimte (incl. kabeltv, tafeltennistafel en boeken). De speeltuin heeft o.a. een kabelbaan, familieschommel, draaimolens en trampoline).