De minicamping is een kindvriendelijke minicamping dicht bij de Walcherse kust. De stranden van Zoutelande, Westkapelle en Domburg liggen op ong. 2 km. afstand van de minicamping.
Naast de minicamping begint het Laarzenpad dat u midden door de landerijen leidt richting de Westkappelse kreken en het Westkappelse bos.
Verder zijn o.a. te bezoeken: De pluktuin van hof Hazenberg (1 km.), manege Ponyhof (1 km.), badplaats Domburg, de stad Middelburg, zwembad en beautycentrum ‘de Parel’ in Domburg, overdekt speelparadijs Zwierlantijn in Oostkapelle en waterpark Neeltje Jans.
Vanaf de minicamping heeft u vrij uitzicht over de landerijen en de duinen.
Naast de minicamping bevindt zich een agrarisch bedrijf met 25 ha. grond. Hierop worden aardappelen, suikerbieten, uien en graan verbouwd.
Op de minicamping zijn ook aanwezig: Draadloos internet, ruime recreatieruimte (met zitjes en tafels om aan te knutselen en waar allerlei speelgoed is), invalide-toilet, babywasplaats, was-, droog en strijkruimte, wasmachine, centifuge en koelkasten/vriezer.
De bakker komt ‘s morgens op de minicamping met vers brood en zuivelproducten. Iedere maandag komt vishandel De Zeebaars op de minicamping.
Op de minicamping zijn diverse activiteiten te doen, zoals ponyrijden op Gijs (de Shetland pony), kook/bakuurtje met de kinderen, mossel/barbecuefeest, schminken, speurwandeling met de kinderen en diverse ritten met paard en wagen en nog veel meer.
Er is een groot aantal kampeerveldjes en er is een veldje speciaal voor groepen.