Over minicampinggids.nl

Toen we nog klein waren, namen onze ouders ons mee naar de meest fantastische plekjes in Frankrijk. De campings konden niet klein of onbekend genoeg zijn. ‘Dat zijn de leukste plekjes jongens’ hoorden we vaak. En dat was ook zo. Prachtige uitzichten, echte stilte en rust. Met de natuur en omgeving als enig ‘vermaak’. Dat heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn. Het spelen in de natuur maakte ons creatief. En leerde ons veel over planten en dieren.

In onze eigen zoektocht naar leuke onontdekte plekjes worden we vaak geconfronteerd met verouderde websites, die veelal niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. Ook in de toeristische sector is er sprake van toenemende concurrentie. Advertentiebudgetten stijgen en stijgen. Door de grote budgetten van marktleiders dreigen kleine ondernemers met een beperkt budget ondergesneeuwd te raken. Daarom hebben we een kwalitatief goede website laten maken. Met de herkenbare stijl van dieren die je aantreft op de minicampings in Nederland en daarbuiten. Het aanbod is helemaal bijgewerkt zodat er geen gesloten campings meer op staan. Alleen maar minicampings waar de campinghouder blij is dat je belt.

Minicampinggids.nl is in 2006 begonnen als een overzicht van minicampings in Nederland. In 2014 hebben wij het overgenomen van de oprichter. De website minicampinggids en het aanbod van minicampings waren sterk verouderd. We willen van minicampinggids.nl de beste website maken voor liefhebbers van rust, ruimte en vrijheid tijdens het vieren van de vakantie. Een compleet online overzicht bieden van leuke, verrassende en onontdekte plekjes in Nederland en de rest van Europa. Het doel is om alle minicampings in Europa een plekje te geven op deze website.

Met deze gebruiksvriendelijke website willen we het kampeerders uit Nederland makkelijk maken om snel in contact te komen met de campinghouders uit heel Europa om hun droomvakantie te boeken. Niks meer, niks minder. Dus zoek jouw ideale plekje en stel zelf je eigen minicamping vakantie samen. We hebben veel leuke plannen voor de toekomst, zoals leuke kortingsbonnen en het plannen van je eigen vakantieroute. En ben je een campinghouder en sta je nog niet op minicampinggids.nl? Meld je dan snel aan voor een vermelding bij ons op de website!

Wij wensen je veel surfplezier en natuurlijk een heerlijke vakantie!

Team minicampinggids.nl