De minicamping ligt bij de op een terp gelegen boerderij Taniaburg.
De boerderij ligt ongeveer 100 m. ten noorden van de stad Leeuwarden. Rond 1990 is ten noorden van Leeuwarden een bos aangelegd van ongeveer 100 ha. met fraaie waterpartijen. De minicamping ligt dus aan de rand van Leeuwarden, in een bos en aan het water.
De boerderij staat op historische grond. Al halverwege de 16e eeuw was er sprake van de State Taniaburg met een bijbehorende boerderij. Op de plaats van deze oude boerderij werd in het jaar 1839 een nieuwe kop-hals-romp boerderij gebouwd.
Op loopafstand van de minicamping is een kinderboerderij, een subtropisch golfslagbad en een winkelcentrum. Verder heeft Leeuwarden een leuk centrum met een oude Waag, De Kanselarij en de scheve toren de Oldehove. De minicamping is uitstekend te bereiken met de kano vanaf de Dokkumer Ee. Bovendien ligt de minicamping praktisch op de route van de elfsteden fietstocht en de LF3 Rietlandroute.
In de buurt van de minicamping kan gevist worden. Ook is er een terras vlakbij de minicamping.
Bij de minicamping zijn ook aanwezig: wasdroger en centrifuge, gratis kano’s, tafeltennistafel (in de schuur van de boerderij), een professionele indoor badmintonbaan en er is een kantine waar men droog zit en waar men o.a. kan biljarten, darten of een bordspel doen.
Ook te huur zijn een trekkershut en 2 appartementen.
En de mogelijkheid van B&B gebruik te maken