Zoover award winner gold 2015

Deze kleine rustige camping , onderscheid zich van ander campings door de aanwezigheid van 2 sauna’s met knusse rustruimte, met buiten een douche, scrubzout en stortemmer. Een groot wijnvat als dompelbad en een houtgestookte hot-tub. In de relaxstoelen die hier staan kun je van de zon genieten zoals je bij een saunacomplex gewend bent, ook al maak je geen gebruik van de sauna. We zijn echter geen naturistencamping
Wil je creatief bezig zijn bv. beeldhouwen of mozaieken, er is gereedschap aanwezig. Voor het materiaal moet je zelf zorgen
Deze kleine camping met slechts 7 staanplaatsen, is gelegen in het dorpje Eerde. Dus ideaal voor mensen die van rust houden. De kampeerplaatsen zijn rond een natuurvijver.
Door de steile oevers niet voor kinderen, er zijn overigens geen speeltoestellen. Struiken en bomen zorgen voor de luwte en schaduw, voor de zon is ook nog genoeg plaats. Het terrein is voorzien van een hekwerk en de poort is op slot, daarvan krijg je een sleutel, dat geeft voor de meeste een veilig gevoel!
In deze omgeving zijn knooppuntroutes voor fietsen, wandelaars of moutainbikers. In de fietsenstalling zijn stopcontacten om je E-bike op te laden.