Op de minicamping van Agriturismo Villa Bussola kun je”kamperen in de natuur”. Wij bieden plaats aan maximaal 12 tenten*. Er is een afgebakend kampeerterrein (grasveld), maar je kunt ook zelf een mooie plek op onze 3,5 hectare grond uitzoeken. Ons kampeerterrein is autovrij (de parkeerplaatsen zijn wel dichtbij).

Op verzoek kunnen wij je natuurlijk ook onze favoriete kampeerplaatsen aanwijzen: bijvoorbeeld boven op de heuvel achter het huis, waar je kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden (bij helder weer zijn de gebergten Monti della Laga, Sibillini, Gran Sasso, Maiella én de zee te zien).

De douche- en toiletvoorzieningen van de camping zijn gevestigd in het sanitairgebouw achter ons huis. Hier zijn 3 toiletten, 3 douches en 3 wastafels.
Buiten onder het afdak zijn 3 grote (af)wasbakken.
In het appart gebouwtje staantwee grote koelkasten met vriesvak, bedoeld voor de dagboodschappen van onze campinggasten.
Hier zijn ook stopcontacten voor het opladen van mobiele telefoons.
Elektra bij de tent is alleen op een aantal tentplaatsen aanwezig en alleen bedoeld voor het opladen van bijv. mobiele telefoons, nintendo, campingkoelkastje, etc. maar niet voor normale huishoudelijke apparaten (TV’s, radio’s en dergelijke zijn niet toegestaan).