De minicamping ligt in een bosrijke omgeving, o.a. bij Landgoed “De Utrecht”. Er zijn in de naaste omgeving diverse activiteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad, sauna, tennisbanen, een speelpaleis “den Hooiberg” en een manege. Op enkele kilometers afstand vindt u het safaripark “De Beekse Bergen”, een skiheuvel en Nederlands grootste golfcentrum. De minicamping ligt tegen de Belgische grens.
Op de minicamping zijn wat kleine dieren, zoals kippen, een geit, poezen, een gans, een konijn, parkieten, paarden, een schaap en Johny de pony, een Welsh die door de kinderen onder begeleiding bereden kan worden. In het seizoen 2006 is het waarschijnlijk mogelijk om ook huifkartochten te maken vanaf de minicamping. Ook is er een skelterbaan in aanbouw.
Op de minicamping zijn ook aanwezig: een jeu de boulesbaan, een ‘slecht weer-voorziening’ met tv en spelletjes, een zwembad voor baby’s/peuters, ruimte met babybad en commode, droogtrommel, koelkast, bankjes en midden op het terrein is een terras.
Te huur is een vakantiehuis voor max. 12 personen. Deze is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelbedieners/gehandicapten.