Les Fayes – mini-camping/gîte/table d’hôte – ‘vakantie met rustgarantie’. Heerlijk Hondvriendelijk !

Les Fayes is een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur à la campagne met een werkelijk fantastisch uitzicht op de weilanden en beboste heuvels, de Puy-de-Dôme en het berggebied Sancy. Ongedwongen sfeer.

PUUR KAMPEREN….geen animatie, geen kinderen, geen workshops, geen zwembad, lees de uitleg in de ‘uitgangspunten’ op onze website. Hierdoor kunnen wij u de unieke combinatie bieden om echt ‘rust’ in uw vakantie te garanderen, naast dat er in de omgeving heel veel te zien, te beleven, te ontdekken en te genieten is.

MINI-CAMPING : ca. 6 ruime plaatsen, allen met vrij uitzicht. Verder aanwezig: elektriciteit, gratis wifi en warm water, broodservice in de zomer (krakend vers brood en croissants, die vaak nog warm zijn) en een kampeerderskoelkast/diepvries (gratis te gebruiken).

TABLE D’HOTE: diner 4-gangen, altijd vers bereid..

HUURCARVAN : wij hebben een volledig ingerichte jaren70-oldtimer te huur (met echt glazen ramen en weinig kunststof in het interieur) op een romantische hoekplek. Met o.a. veranda met kookgelegenheid, kampvuurplaats, picknickbank, tuinset met verstelbare tuinstoelen.

HUURTENT : zie info op website.

GITE/VAKANTIEHUISJE : dit sfeervol ingerichte huisje voor max. 4 personen is heel het jaar te huur, dus geniet van een seizoen naar keuze ! Mogelijkheden om bij te boeken: ontbijt, hapjesmand en/of table d’hôte.

INFO-PUNT : sfeervolle info-caravan (uit 1967!)..staat op het gezellige ‘Rotonde-terras’ midden op ons terrein, met heel veel info te lezen/te leen voor onze gasten o.a. alle wandelroutes en gedetailleerde kaarten.

HONDEN zijn heel welkom en uiteraard gratis (zie de speciale ‘hondenpagina’ op onze website).