Onze camping is gelegen in het groene hart van Drenthe op de Drentse Hooglanden .
Waar de nachten nog stil en donker zijn zodat u kan genieten van de ongerepte sterrenhemel.
De camping heeft ruime plaatsen waarvan de meesten betegeld zijn. NIEUW op onze camping zijn de CAMPERPLAATSEN met een servicestation.
Er zijn 3 velden, twee ruime velden met een speeltoestel in het midden van het veld waar de campingplaatsen rondom het veld zijn. En een veld zonder speeltoestel.
Uiteraard schone toiletten en douches aanwezig ook is er een invaliden douche met toilet. Er zijn op de camping een invaliden douche, invaliden toilet, en nog 8 toiletten, 5 douches, wasmachine, droger en 5 afwasplaatsen aanwezig.
Er is gratis Wifi.
Er is een recreatieruimte met een folderinformatiepunt en spelletjes, boeken, magazines en tijdschriften.
Vanaf juni tot en met september organiseren wij iedere week een barbecue op de camping.
Ook is er de mogelijkheid om verse broodjes bij ons te bestellen.
Viswater op 50 meter met een steiger en visboot.
Er is voor de kinderen van alles te doen, er zijn skelters, speeltoestellen, speelveld en natuurlijk ook leuk voor de volwassenen een jeu de boulesbaan en een midgetgolfbaan in de recreatieruimte is een kast met spelletjes.
Prachtige natuurgebieden.
Veel mooie fietsroutes door landerijen en natuur.
Wandelgelegenheid door de prachtige natuurgebieden.
De camping ligt centraal tussen grote bezienswaardigheden en de vele natuurterreinen en fiets- en wandelgebieden. O.a. Attractiepark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Dierenpark Emmen en nog veel meer.
Ook bij ons te huur een 6 persoons appartement, invalidevriendelijk en een 11 persoons appartement met sauna, deze kunt u ook schakelen zodat u een 17 persoons appartement krijgt met alle gemakken van de 6 en de 11 persoons appartementen samen.
Er is een 9 persoons vakantie woning te huur, een prachtige 4 persoons boerderijchalet met uitzicht over de landerijen, een 4 persoons stacaravan en een leuke 2 persoons pipowonin en een 3 persoons Pod een leuke trekkershut voor wie eens iets anders wil.
We hebben ook een bed en breakfast, en deze kamers kunnen geschakeld worden met de 9 persoons appartement naar een 15 persoons appartement.
Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd.