De minicamping ligt vlakbij het natuurgebied “de Tjamme”, waar een grote groep Schotse hooglanders graast en diverse ‘vogelspot’ plaatsen zijn te vinden. Het kampeerterrein is landelijk en rustig gelegen ligt in de directe nabijheid van de nieuw ontwikkelde Blauwe Stad. Dit is een groot recreatiemeer met verschillende jachthavens en stranden en volop mogelijkheden voor watersport.
In de directe omgeving zijn verschillende fietsroutes uitgezet, waaronder de internationale Dollard-route die u tot Denemarken voert.
Andere recreatiemogelijkheden in de buurt zijn: Kuuroord Fontana in Nieuweschans (7 km.), Pitch& Putt Golf Oostwold en sprookjeshof in Zuid-Laren (39 km.). Op 20 minuten rijden is een 1 km. lange waterskibaan waar u kunt waterskieën en wakeboarden. Ook zijn hier zandstrandjes waar gezwommen kan worden.
De minicamping ligt achter een oldambtster boerderij, net buiten het dorp Beerta.
Aanwezig op de minicamping is naast een wasmachine ook een wasdroger. ’s Morgens kunt u vers gebakken broodjes bestellen of gebruik maken van de ontbijtservice. Op de minicamping zijn ook aanwezig: kippen, katten, hond, pauwen en duiven.
Voor de kinderen zijn er 2 pony’s die gepoetst, geknuffeld en bereden mogen worden. Rijlessen zijn ook mogelijk. Bij slecht weer kan er gereden worden in een kleine overdekte rijbak. Ook is het mogelijk om uw eigen paard, pony en andere huisdieren mee te nemen.
Te huur zijn enkele ingerichte toercaravans.