Boszicht is een BELEVING! U bent bij ons TE GAST!
Zowel voor de (actieve) 50+er als voor de gezinnen met kinderen. U ervaart bij ons Brabantse gastvrijheid, ruimte, gemoedelijkheid, luxe sanitair (zonder muntjes!)
Het aangrenzende bos nodigt uit tot fietsen en wandelen en dat zonder overvolle fietspaden dus u kunt nog echt genieten van de prachtige omgeving. Fiets- en wandelroutes zijn gratis te leen op de receptie. Ook bij minder goed weer is er in de omgeving van alles te beleven waar op de receptie volop informatie aanwezig is.
’s ochtends genieten van verse broodjes van de bakker en uw ontbijt is compleet met een lekker vers ei van onze eigen kippen of een grote “dubbel-dooier”.

Voor de kinderen is er een luxe speeltuin met diverse speeltoestellen die in een grote zandbak opgesteld staan. Verder maken de trampoline, de goal en de vele (lig)fietsjes, driewielers en skelters het vermaak voor de kids compleet.
Verder organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen waaronder dagelijks het voeren van de dieren in de dierenweide. Een ervaring waar ze nog lang over praten.

En ja, het kan, gezinnen met kinderen EN de 50+ generatie want door de opzet van onze camping heeft u tijdens de kindervakanties amper last van die spelende kinderen en in het voorjaar, in juni en na de zomervakantie heerst er een extreme rust op onze camping. En…. u kampeert dan met hoge korting.

Dus kom en ervaar het zelf: kamperen op Boszicht is keigoed en keigezellig!