De minicamping is een rustige en gezellige plaats om te vertoeven.Gelegen op het eiland De Woude en, zoals op een eiland behoort, omringd door water en alleen bereikbaar via de pont. Op het eiland bevinden zich 2 restaurants.
De minicamping maakt deel uit van een boerderij. Deze is niet meer in bedrijf maar er zijn wel veel dieren, zoals schapen, kippen, kat, honden, konijnen en geiten.
Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Via de ‘Stierop’ vaar je zo het Alkmaarder- en Uitgeestermeer op.Of wilt u liever fietsen, vogels bestuderen of een bezoek brengen aan Alkmaar, Amsterdam of de Zaanse schans?Alle mogelijkheden zijn binnen handbereik terwijl u kampeert ‘in the middle of nowhere’.
Er zijn ook een winkel met woonaccessoires en een klein boerderijwinkeltje waar men terecht kan voor een kopje koffie met iets lekkers, een ijsje of iets te snoepen. Aan de waterkant bevinden zich diverse comfortabele zitjes en picknicktafels waar men kan genieten van de voorbijkomende zeilbootjes en plezierjachten.
Te huur zijn ook 2- en 6 persoons pipowagens, caravans, incl. ontbijt, en een omgebouwde koeiestal voor groepen van max. 25 personen, ev. incl. creatieve workshop.