De minicamping ligt op een voormalig boerenerf tussen Oud Gastel en Oudenbosch (Gemeente Halderberge).In de directe omgeving is alle ruimte voor het wandelen (met uw hond), fietsen langs de vele ANWB- en fietsroutenetwerken, winkelen of musea bezoeken.
De minicamping richt zich op mensen die de 40 gepasseerd zijn en die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning.
De boerderij die bij de minicamping staat, dateert uit 1937 en is grotendeels gerestaureerd. De oude boerderij en diverse schuren zijn in takt gebleven. Er zijn geiten en kippen en de verse eieren zijn te koop.
De minicamping maakt deel uit van Park “De Nieuwe Riet” en wordt omringd met bomen en langs de rand loopt een watergang De Nieuwe Riet.
Ook is er fruit en groente en zijn er planten en bomen, zoals hazelnoten, stoofperen, tomaten, aardbeien, appelbomen, frambozen en bramen. Plukken en rapen is mogelijk in overleg of te koop bij de receptie.
Op de minicamping zijn ook aanwezig: een droger, vaatwasser (2 €) en magnetron.
Bij het park hoort ook een schoonheidssalon en een gezondheidspraktijk (o.a. natuurgeneeskunde en aromatherapie). U kunt zich hier laten behandelen van onthaasten met een ontspannende massage tot een zeer specialistische behandeling.
Te huur is een volledig ingerichte toercaravan met voortent.
Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd en buiten het park worden uitgelaten.