De minicamping ligt aan de rand ligt van Nationaal Park ‘De Biesbosch’. In het dorp is een rondvaartbedrijf die tochten door dit gebied organiseert. Als u zelf een bootje of kano wilt huren kunt u terecht in Drimmelen. In de omgeving zijn ook oude vestingstadjes, zoals Willemstad en Geertruidenberg.
De minicamping maakt deel uit van een akkerbouwbedrijf met een 18e eeuwse boerderij. Op de akkers worden o.a. aardappels, tarwe en suikerbieten verbouwd. Op en rond het erf lopen kippen, schapen, poezen en een pony. Kinderen mogen meehelpen met dieren voeren en verzorgen.
De minciamping is een landschapscamping; ruim 2/3e deel is ingericht voor natuur, er is een grote paddenpoel gegraven en er zijn veel verschillende soorten bomen en struiken geplant.
Campinggasten kunnen een ontbijt reserveren. Deze wordt in de woonkeuken van de boerderij geserveerd (4,50 € volwassenen/ 2,25 € 4 tot 12 jr.).
Op de minicamping is plaats voor kunstenaars om werk te exposeren. In de vijver staan tableaus op verschillende hoogten waar kunstwerken op tentoongesteld worden.
Op de minicamping is ook een recreatieruimte met terras.
In de boerderij is een 2 persoons gastenkamer te huur, incl. boerenontbijt.Ook te huur zijn twee polderketen (4 tot 6 personen) en vier houten kampeerwagens (2 tot 3 personen).