Bent u toe aan echte rust en een heerlijke vakantie in een nog ongerepte natuur?! Welkom bij Mini-camping en Gite La Grenouille ! Wij zijn een kind vrije accommodatie in het noordelijk deel van de Dordogne, de Perigord Noir, een gebied dat voor jong en oud veel te bieden heeft.
Het terrein is gelegen in een gebied van valleien met afwisselend bossen en weilanden. De ruime kampeerplaatsen zijn goed onderhouden, bieden privacy en hebben zowel zon als schaduw. Een drietal plaatsen is terrasvormig aangelegd. Je kijkt er uit over de moestuin, de geiten- en kippenweide en het bos. Twee kampeerplaatsen liggen aan het grote veld bij het zwembad en twee kampeerplaatsen zijn gelegen aan de bosrand. Er is ook een plek op een zonnig plateau met schitterend uitzicht waar je het gevoel krijgt alleen op de wereld te zijn in La Douce France. Heeft u zelf geen kampeeruitrusting? Geen probleem; wij verhuren ons gezellige en comfortabele vakantiehuisje Gîte La Grenouille*** (2-4 p.) direct naast de camping.

Wij zijn trotse winnaar van een GOUDEN ZOOVER AWARD 2018

Kijk voor onze SPECIALE AANBIEDINGEN en COMBI arrangementen op onze website.

Het sanitair is ruim, modern en vooral schoon. Twee douches, twee toiletten, twee wastafels en drie (af)wasbakken; (warm water inclusief). Overige faciliteiten: koelkast, vriezer, magnetron en kleine bibliotheek. Een groot buiten terras voorzien van picknick tafels en grote vaste BBQ met een kruidentuin voor onze culinaire gasten. Wasmachine en droger zijn tegen vergoeding ter beschikking.
In het hoogseizoen bieden we dagelijks een broodjes service (gratis).
In onze sfeervolle bistro schotelen we u graag een aantal keren per week een heerlijke maaltijd voor.

Hautefort, waar je alle boodschappen kunt doen en diverse restaurants hebt, ligt op slechts 3 kilometer. Theater, concerten, markten in pittoreske dorpjes of lekker wandelen (120 km aan wandelroutes, waarvan diverse direct vanaf de camping). Fietsverhuur direct vanaf de camping mogelijk via een gerenommeerd bedrijf.

Er is een grote verscheidenheid aan planten en dieren in deze streek. Regelmatig grazen er reeën op ons land en zorgen kikkers en uilen voor achtergrondmuziek in de schitterende sterrennachten. Puur natuur – een gezonde lucht vermengd met de heerlijke kruidige geuren van een rijke flora. Het is een weldaad om hier, ver weg van alle drukte, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Of je nu rust, ruimte, natuur en/of cultuur zoekt, La Grenouille Vacances is de vakantieplek bij uitstek voor jong en oud.