De minicamping ligt tussen de weilanden, waar oude wilgen, eiken en lange meidoornheggen tussen staan. Dit landschap kunt u vinden tussen de IJssel en de Veluwe.
Bij de minicamping worden edelherten gehouden, waar diverse activiteiten omheen worden georganiseerd.Het hele campingseizoen door valt er wel wat te beleven met de herten of de andere dieren. En vanaf de minicamping is dit voor u erg goed te volgen, zoals kalfjes die geboren worden en de bronsttijd.
Daarnaast is er nog de drukte met het grasmaaien, hooien of inkuilen van gras en andere boerenwerkzaamheden. Ook kunnen de kinderen ‘s avonds mee om te voeren en is het mogelijk om in de meivakantie een ‘boer- of boerindiploma’ te halen!
Op de minicamping zijn ook aanwezig: een mindervaliden- of ‘kleine kinder’ douche/toilet met vloerverwarming en een campingkeuken (afwasbakken, wasmachine, centrifuge, magnetron, koelkast (met diepvries).)
Ook zijn er een volleybalnet, vuurkorven, draadloos internet, onderdak voor fietsen en er zijn eieren, aardappels en hertenvlees te koop.
Te huur zijn volledig ingerichte bungalowtenten en caravans.